SPRØJTER TIL GOLFBANER- AFSKÆRMET SPRØJTNING
postkasse stativ

UTV SPRØJTE 200 / 300 liter


PRO-GREEN Sprøjten leveres med Kraftig 12 volts pumpe med  kontrol boks så betjeningen kan ske fra førersædet.


200 eller 300 liter tank Inkl. 10  meter slangeoprul med sprøjtelanse, samt 30 liter rentvands tank med 7 meter slageoprul til rengøring af sprøjte og køretøj.


Rustfri 3,5 meter sprøjtebom, der kan justeres i højde og fjedre sikre afvigelse ved påkørsel.       


El sektionsvis afblænding er standard, el ventiler som anvendes i Forbindelse med GPS lukning samt kamera præcisionssprøjtning kan leveres som ekstra udstyr, hvilket giver mulighed for ukrudtssprøjning med kraftig reduceret mængder kemi.


Dyserne følger ISO norm og der findes standard dyser til enhver sprøjte opgave, samt til flydende gødning. Triplet med hurtig skift mellem 3 forskellige dyser er også mulig som ekstra udstyr.


PRO-GREEN Sprøjten leveres som bugseret med græsbane dæk, trepunkt-ophængt eller til montering på UTV eller redskabsbære


Afskærmet Sprøjtning.


Vi fremstiller sprøjter med sprøjteskærme til sprøjtning af træer, jordbær, potteplanter, golfbaner, cykelstier og gangarealer, ja til stor set alle sprøjteopgaver hvor der er et ekstra stor behov for at undgå afdrift af sprøjtevædsken.


Typisk vælges en løsning med stålskærme der er affjederet til sprøjtning mellem træer m.m. disse monteres normalt med vores bredvinkelt dyser der gør det muligt at give en god dækning trods lav højde.


Pressenings skærm anbefales hvor når der ikke er tale om række kulture o.lign. da den er mindre følsom overfor ujævnheder i terrænet, skærmen fremstilles i valgfri bredde evt. med opklap af side fløje.


Sprøjteskærmene kan monteres på såvel trailersprøjter som sprøjter til montering på pallegaffel eller trepunkts ophæng.150 l. eller 220 l. Trailersprøjte.


Sprøjte med galvaniseret understel med brede dæk og med en kraftig 12 volts pumpe med en ydelse på op til 15 l./min. og max 4,1 bar, pumpen skal have 12 volt fra traktor eller lign. Ledning med stik og fjernkontrol medfølger.


Sprøjten er udstyret med justerbar sprøjtelanse på 10 m. slangeoprul, 3,5 m. sprøjtebom, Sprøjte bommen er fremstillet i rustfri stål og affjedret for beskyttelse af bom ved f.eks. påkørsel, med mulighed for sammenklapning.


Arbejdsbredden er på 3,5 meter og sprøjte bommen kan afblændes sektions vis med manuel eller el ventiler.


Sprøjten kan leveres med udstyr til forskellig behov, f.eks. andre bom og dyse typer m.m.


Ideel letvægts trailer sprøjte til forår / efterårs     gødnings-udbringning.


BC AGRO-TEK.

                                        -Spraying Equipment


v/Bo Christensen

Gl.Råstedvej 8

7500 Holstebro


Tlf.: +45 21 82 50 80


Mail: raasted@vestergaard.mail.dk